2008-12-17 15:59:31• hírek • Szatmár.ro

Januárban lesznek eredmények

Kedden befejeződött az egységes félévi dolgozatok írásának időszaka, ugyanis a nyolcadikosok is megírták a féléviket történelemből vagy földrajzból. Az idei egységes félévi dolgozatok összesített eredményeit csak januárban teszik majd közzé.

Az új rendszer miatt, mely szerint a félévi dolgozatokat két szaktanárnak kell osztályoznia, jócskán elhúzódik a végleges, összesített osztályzatok közzé tétele. Kónya László, főtanfelügyelő-helyettes szerint még nem lehet tudni pontosan, hogy mikor lesznek kifüggesztve a jegyek, de körülbelül január közepén már biztosan lehet majd tudni az eredményeket.

Az egységes féléviken szerzett osztályzatok egyébként, részben helyettesítik a felvételi vizsgát. A diákok továbbtanulása fele-fele arányban függ majd az egységes féléviken szerzett osztályzatoktól, illetve az V.-VIII.-as osztályzatok átlagától.

Az első félévi dolgozatokat követően, február 10. és 19. között egy úgynevezett speciális vizsgaidőszak következik, mely egy újabb sikeres vizsga lehetőségét nyújtja a sikertelenül vizsgázó, illetve azon diákok számára, akik valami miatt nem tudtak megjelenni a dolgozatíráskor.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: